Главният герой  на  Терминатор се опитва да се поддържа във

...
Главният герой  на  Терминатор се опитва да се поддържа във
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер проговори за старостта: Като повредена стока съм!

Главният воин  на   " Терминатор " се пробва да се поддържа във форма колкото е допустимо повече и на 76.. Арни не крие, че с възрастта се нуждае от от ден на ден старания за това. В същото време той се оказва некадърен да се бори с времето.

„ Знам, че с подигравка се усмихвам, когато се виждам в огледалото всеки ден и си споделям: „ Това е гадно. Вижте това тяло. Вижте тези гръдни мускули, които преди бяха мощни, тонизирани и в действителност мощни. Сега тези мускули просто са увиснали.' ", оплака се Арнолд.

Актьорът акцентира, че му е по-трудно от множеството да се помирява с остаряването, тъй като те в никакъв случай не са били в същата форма като него. Големите промени започнаха да настъпват в тялото на кино звезда след 50 години. „ Чувствам се като развалена стока. Изобщо не съм мислил, когато бях на 30 или 40 години, че това иска ми се случи. Просто е гадно! “ - сподели Шварценегер в шоуто на Хауърд Стърн.

Арнолд също подлага на критика актуалните младежи, които се пробват да избегнат всеки дискомфорт и неприятни чувства, доколкото е допустимо. „ Не желая да порастват генерации слаби хора. Хора, които се стремят да избегнат всевъзможни неприятности непременно ”, безапелационен е великия артист.

Инфо: Космо ру

Тагове: new Арнолд Шварценегер Арнолд Шварценегер на 76 Шварценегер остаря
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР